PROSTE HISTORIE
Słodkie maliny
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Słodkie maliny
Truskawki mrożone
Jagody leśne mrożone
Maliny mrożone
Słodkie truskawki
Truskawka mrożona BIO
Lody mleczne Truskawka
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Lody o smaku Toffi
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Lody mleczne
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Groszek zielony mrożony
Szpinak liście mrożony
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Lody owocowe Arbuz
Sposób przygotowania Gotowe do spożycia po rozmrożeniu. Owoce mogą być również użyte do: ciast, lodów, bitej śmietany, galaretek, kompotów czy koktajli.
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Wiśnie Hortex Mieszanka owocowa Hortex Mango
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Truskawkowe drożdżówki Składniki: dżem: - Truskawki Hortex - 1 opakowanie - 200 g cukru - 1 łyżka soku z cytryny ciasto: - 500 g mąki pszennej - 200 ml mleka - 100 g smalcu - 75 g cukru pudru - 2 jajka - 12 g drożdży instant - szczypta soli Gotowe w 60 minut Przygotowanie: Truskawki wsyp na patelnię, dodaj cukier i sok z cytryny i często mieszając, duś do momentu, aż powstanie gęsty dżem. Następnie odstaw do ostygnięcia. Mąkę wymieszaj w misce z drożdżami, cukrem i solą, po czym dodaj jajka, 80 g smalcu i lekko podgrzane mleko. Tak wyrobione, gładkie ciasto odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Potem podziel je mniej więcej na 10 części i z każdej uformuj kulę. Za jakiś czas kule rozwałkuj na prostokąty i posmaruj dżemem, po czym zwiń wzdłuż krótszego boku i zwiń tak, aby powstały „ślimaki". Bułeczki ułóż na blasze wyłożonej papierem, posmaruj ich wierzch smalcem. Piecz ok. 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 °C. Gotowe do spożycia drożdżówki posyp cukrem pudrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów