HORTEX
Brukselka mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Brukselka mrożona
Brukselka
Brukselka mrożona BIO
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Lody owocowe Arbuz
Cena przed obniżką: 3,59 zł
Mix brokuł i kalafior
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody mleczne
Lody owocowo śmietankowe Truskawka w mlecznej czekoladzie
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do lekko osolonej, wrzącej wody. Gotować do miękkości ok. 10-12 minut, odcedzić. Podawać polaną stopionym masłem i posypaną zarumienioną tartą bułką.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Mango Hortex Bukiet jarzyn wiosenny Hortex Zupa jesienno-zimowa
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Tarta z brukselką Składniki: - Brukselka Hortex -1 opakowanie - 200 g mąki pszennej - 100 g masła - 100 ml śmietanki 30 % - 100 g boczku wędzonego - 50 g parmezanu lub sera grana padano - 2 żółtka - 1 jajko - 1 łyżka śmietany - 1 łyżka miodu - 2 łyżki musztardy ziarnistej - sól, pieprz Gotowe w 75 minut Przygotowanie: Brukselkę lekko rozmroź. Masło posiekaj z mąką, dodaj żółtka, sól, 1 łyżkę śmietany i zagnieć ciasto. Uformuj kulę, zawiń w folię i schłodź w lodówce przez 30 minut. Brukselki przekrój na pół, dokładnie obtocz w miodzie i musztardzie i włóż do lodówki. Piekarnik nagrzej do temperatury 190 °C. Schłodzone ciasto rozwałkuj i wyłóż nim dno i boki formy na tartę. Ciasto ponakłuwaj widelcem i piecz 10 minut. W tym czasie wymieszaj pozostałą śmietanę z jajkiem, startym serem, solą i pieprzem. Boczek pokrój w kostkę i dodaj do masy jajecznej. Tak przygotowaną masę wylej na podpieczony spód i ułóż na niej połówki brukselek przecięciem do góry. Ponownie wstaw do piekarnika i piecz kolejne 30-35 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów