HORTEX
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Sok jabłkowy 100%
Sok 100% Multiwitamina
Sok pomidorowy
Groszek zielony mrożony
Maliny mrożone
Lody mleczne
Lody mleczne Truskawka
Lody owocowe Arbuz
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Kalafior różyczki mrożone
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Wiśnie bez pestek mrożone
Gotowa zupa pomidorowa z makaronem
Gotowa zupa borowikowa
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z lekko osoloną, wrzącą wodą. Gotować do miękkości ok. 8-10 minut, odcedzić. Fasolę podawać polaną stopionym masłem i zrumienioną tartą bułką lub w sałatkach.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Grochówka Hortex Fasolka szparagowa żółta Hortex Jagody leśne
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Sałatka z kuskusem, orzechami i fasolką Składniki: - Fasolka szparagowa zielona Hortex - 1 opakowanie - 250 ml bulionu warzywnego - 150 g kaszy kuskus - 100 g orzechów włoskich - 1 łyżka parmezanu - 1 łyżka klarowanego masła - 1/2 łyżeczki mielonego kminu rzymskiego - 1/2 łyżeczki mielonej kolendry - 1/2 pęczka natki (lub świeżej kolendry) - sól lub sos sojowy do smaku Gotowe w 30 minut Przygotowanie: Fasolkę zblanszuj w osolonej wodzie, potem przepłucz zimną wodą i odstaw do odcieknięcia. Bulion zagotuj i zalej nim kuskus, tak by bulionu było ok. centymetra więcej niż kaszy. Wtedy przykryj szczelnie naczynie i poczekaj do napęcznienia kaszy. Tymczasem posiekaj orzechy i upraż je na suchej patelni. Uprażone przesyp do miseczki. Następnie na patelni rozgrzej masło, dodaj kmin i kolendrę i smaż chwilę do wydobycia aromatów przypraw. Wrzuć fasolkę i usmaż ją, doprawiając solą lub sosem sojowym. Na koniec nasiąknięty kuskus przemieszaj widelcem i połącz z fasolką, uprażonymi orzechami i posiekaną natką lub kolendrą. Przed podaniem całość oprósz startym parmezanem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów