Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 9,25 zł
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Marchew z groszkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Zupa ogórkowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Zupa pieczarkowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Warzywa na patelnię mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Warzywa na patelnię polskie mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Warzywa na patelnię ze szpinakiem mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Pizza z chorizo i pepperoni
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Mix brokuł i kalafior
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z lekko osoloną, wrzącą wodą. Gotować do miękkości ok. 8-10 minut, odcedzić. Fasolę podawać polaną stopionym masłem i zrumienioną tartą bułką lub w sałatkach.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Grochówka Hortex Fasolka szparagowa żółta Hortex Jagody leśne
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Sałatka z kuskusem, orzechami i fasolką Składniki: - Fasolka szparagowa zielona Hortex - 1 opakowanie - 250 ml bulionu warzywnego - 150 g kaszy kuskus - 100 g orzechów włoskich - 1 łyżka parmezanu - 1 łyżka klarowanego masła - 1/2 łyżeczki mielonego kminu rzymskiego - 1/2 łyżeczki mielonej kolendry - 1/2 pęczka natki (lub świeżej kolendry) - sól lub sos sojowy do smaku Gotowe w 30 minut Przygotowanie: Fasolkę zblanszuj w osolonej wodzie, potem przepłucz zimną wodą i odstaw do odcieknięcia. Bulion zagotuj i zalej nim kuskus, tak by bulionu było ok. centymetra więcej niż kaszy. Wtedy przykryj szczelnie naczynie i poczekaj do napęcznienia kaszy. Tymczasem posiekaj orzechy i upraż je na suchej patelni. Uprażone przesyp do miseczki. Następnie na patelni rozgrzej masło, dodaj kmin i kolendrę i smaż chwilę do wydobycia aromatów przypraw. Wrzuć fasolkę i usmaż ją, doprawiając solą lub sosem sojowym. Na koniec nasiąknięty kuskus przemieszaj widelcem i połącz z fasolką, uprażonymi orzechami i posiekaną natką lub kolendrą. Przed podaniem całość oprósz startym parmezanem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów