HORTEX
Marchew z groszkiem mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Marchew z groszkiem mrożona
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Lody owocowe Arbuz
Cena przed obniżką: 3,59 zł
Mix brokuł i kalafior
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody mleczne
Lody owocowo śmietankowe Truskawka w mlecznej czekoladzie
bez rozmrażania Garnek: W garnku roztopić łyżkę masła, wsypać zawartość opakowania, podlać odrobiną wody i dusić ok. 12 minut. Warzywa przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Włoszczyzna paski Hortex Marchewka mini Hortex Buraczki purée
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Pasztet warzywny Składniki: - Marchewka z groszkiem Hortex - 1 opakowanie - Włoszczyzna paski Hortex - 1 opakowanie - 200 g migdałów - 6 jajek - 2 łyżeczki świeżej kolendry - 2 czerwone cebule - 1 łyżeczka startej skórki z pomarańczy - kilka łyżek oleju lub klarowanego masła - sól Gotowe w 60 minut Przygotowanie: Marchewkę z groszkiem i włoszczyznę ugotuj do miękkości w osolonej wodzie i odcedź. Następnie wrzuć je na rozgrzaną patelnię i przesmaż z zeszkloną wcześniej cebulą. Całość przykryj i duś na małym ogniu przez 10 minut (aż warzywa zmiękną). Potem odstaw do ostygnięcia i zmiksuj. Tymczasem na patelni upraż migdały (pokrusz je na małe kawałki) i połącz z gotową masą. Dodaj też skórkę z pomarańczy, posiekaną kolendrę i jajka. Wyłożoną papierem do pieczenia foremkę wypełnij przygotowaną masą i piecz ok. 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 170 °C.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów