BONDUELLE
Mieszanka chińska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka chińska mrożona
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Lody owocowe Arbuz
Cena przed obniżką: 3,59 zł
Mix brokuł i kalafior
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody mleczne
Lody owocowo śmietankowe Truskawka w mlecznej czekoladzie
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do wrzącej, osolonej wody. Warzywa gotować ok. 5-8 minut, odcedzić. Podawać jw.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):bez rozmrażania Patelnia: Zawartość opakowania wsypać na rozgrzany olej, posolić. Smażyć 5-8 minut. W trakcie smażenia można dodać olej sojowy, posypać przyprawą chińską. Podawać z ryżem lub makaronem sojowym.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Mieszanka węgierska Hortex Mieszanka meksykańska Hortex Mieszanka włoska
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Sajgonki Składniki: - Mieszanka chińska Hortex - 1 opakowanie - 300 g mięsa z udek kurczaka - 1 opakowanie papieru ryżowego - olej do smażenia (najlepiej ryżowy) - sól, pieprz marynata: - 4-5 łyżek sosu chili słodko-pikantnego Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Mięso pokrój w wąskie paski i włóż do marynaty na 30 minut. Później usmaż je na gorącym oleju, a po kilku minutach dodaj warzywa. Smaż dalsze 10 minut, lekko przestudź. Dopraw do smaku. Przygotuj papier ryżowy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Farsz zawiń w papier ryżowy. Zwinięte sajgonki osusz na ręczniku papierowym, a następnie usmaż na kolor złoty.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów