HORTEX
Barszcz ukraiński mrożony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Barszcz ukraiński mrożony
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Napój wieloowocowy czerwone winogrono gujawa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sok pomidorowy
Najniższa cena: 5,99 zł
Napój wieloowocowy z kiwi i limonką
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój jabłko - rabarbar PET
Najniższa cena: 4,99 zł
Napój białe winogrona
Najniższa cena: 5,25 zł
Napój pomarańcza-mango, PET
Najniższa cena: 5,39 zł
Sok 100% Multiwitamina
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Jagody leśne mrożone
Truskawki mrożone
bez rozmrażania Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Zakwasić cytryną. Doprowadzić do wrzenia i gotować pod przykryciem ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Do barszczu można dodać śmietanę.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Marchewka mini Hortex Zupa grzybowa Hortex Szpinak liście
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Chłodnik z jogurtem kozim i koperkiem Składniki: - Barszcz ukraiński Hortex - 1 opakowanie - 250 ml bulionu warzywnego - 150 ml jogurtu koziego - 250 ml kefiru naturalnego (gęstego) - 100 g zakwasu buraczanego - 1 ząbek czosnku - 1 łyżeczka soku z cytryny - 1 łyżeczka suszonego majeranku - 1/2 pęczka koperku - sól, pieprz Gotowe w 30 minut Przygotowanie: Barszcz zalej bulionem i gotuj do miękkości warzyw. Dodaj zakwas i całość zagotuj, dopraw do smaku solą, pieprzem, startym czosnkiem, sokiem z cytryny i majerankiem. Następnie zdejmij z ognia i odstaw do ostudzenia. Całość wymieszaj z jogurtem, kefirem, posiekanym koperkiem i wstaw do lodówki. Chłodnik podawaj z kleksem jogurtu, posypany po wierzchu świeżym koperkiem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów