BONDUELLE
Zupa krem kalafiorowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Zupa krem kalafiorowa
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Zupa kalafiorowa z koperkiem
Lody mleczne
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Lody mleczne Truskawka
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Lody o smaku Toffi
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Groszek zielony mrożony
Szpinak liście mrożony
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
bez rozmrażania Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować pod przykryciem ok. 12 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Do zupy można dodać śmietanę lub ser.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Marchewka z groszkiem Hortex Truskawki Hortex Zupa ogórkowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Tajska zupa kalafiorowa Składniki: - Zupa kalafiorowa z koperkiem Hortex - 1 opakowanie - 500 g mięsa z piersi kurczaka - 500 ml bulionu - 1 puszka mleka kokosowego - kawałek imbiru (ok. 3 cm) - 2 ząbki czosnku - 1 papryczka chili - bez pestek - 3 łyżki soku z limonki lub cytryny - 3 łyżki oleju, najlepiej sezamowego - 2 łyżki sosu sojowego - 2 łyżki sosu rybnego - 1 łyżka cukru - 1 łyżka curry - 1 łyżeczka zielonej pasty curry - świeża kolendra Gotowe w 30 minut Przygotowanie: Do garnka, na rozgrzany olej wrzuć drobno pokrojony imbir, czosnek i papryczkę. Smaż chwilę i dodaj: curry, sos sojowy i rybny. Następnie dodaj warzywa, bulion, mleko kokosowe, cukier i sok z limonki. Na koniec dodaj pokrojone mięso z kurczaka. Gotuj ok. 10-15 min. Gotową zupę przelej na talerz i udekoruj świeżą kolendrą.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów