HORTEX
Zupa pieczarkowa mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Zupa pieczarkowa mrożona
Marchewka mrożona mini
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Lody owocowe Arbuz
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Kalafior różyczki mrożone
Cena przed obniżką: 10,59 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Lody mleczne Truskawka
Napój wieloowocowy z kiwi i limonką
Najniższa cena: 3,99 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Cena przed obniżką: 7,35 zł
bez rozmrażania Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Dla wzbogacenia smaku zupę można zabielić śmietaną.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa grzybowa Hortex Marchewka z groszkiem Hortex Bób
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Cappuccino pieczarkowe z oliwą truflową i ziołami Składniki: - Zupa pieczarkowa Hortex - 1 opakowanie - 500 ml bulionu - 100 ml śmietanki - 50 g masła - 50 ml oliwy truflowej - 1 cebula - pęczek koperku - 1/2 pęczka szczypiorku Gotowe w 40 minut Przygotowanie: W rondlu rozpuść masło, dodaj pokrojoną w piórka cebulę i smaż do „zeszklenia się". Następnie wrzuć zupę i duś ok. 10 minut. Po tym czasie dodaj bulion i całość gotuj przez 10-15 minut. Na koniec wlej śmietankę i wszystko zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotowe cappuccino podawaj skropione oliwą truflową, posypane posiekanym koperkiem i szczypiorkiem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów