BARILLA
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
400 g29,97 zł/kg
11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron spaghetti wyprodukowany z ekologicznej mąki z ryżu brązowego.
Zagotować 1 l wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów