FROSTA
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
10 soczystych paluszków rybnych w pikantnej, chrupiącej panierce. Wytwarzane w 100 % z całego fileta, z zagwarantowanym brakiem ości.
Dzięki oryginalnej panierce z dodatkiem pikantnych przypraw i chipsów tortilli, paluszki meksykańskie są przysmakiem pełnym temperamentu. Na zewnątrz chrupkie, wewnątrz soczyste!
Paluszki meksykańkie FRoSTA produkowane są wyłącznie z najlepszych filetów. Surowiec przetwarzany jest w ciągu 12 godzin od chwili połowu, przez co produkt zachowuje świeżość i doskonałysmak.W procesie produkcji wyrobów rybnych wykorzystywane są specjalne techniki filetowania. Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli możliwe jest, że w tym produkcie znajdują się małe ości (wyrostki ościste).
100 % naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez aromatów
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Złote paluszki rybne z fileta mrożone
Złote paluszki serowe mrożone
Złote paluszki rybne z łososia mrożone
Paluszki rybne bezglutenowe mrożone
Figurki rybne z serem
Paluszki rybne po meksykańsku mrożone
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Steki rybne z fileta mrożone
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Ryba z pieca z brokułami mrożona
Ryba z pieca po włosku mrożona
Kurczak z kluseczkami mrożony
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Złote paluszki rybne z łososia mrożone
Złote paluszki serowe mrożone
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 12-15 minut (z włączonym termoobiegiem około 8-9 minut).
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone paluszki smaż na średnim ogniu przez 6 minut, od czasu do czasu przewracając.
Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika. Przechowywanie w domu: *(-6°C) 4 dni; **(-12°C) 3 tygodnie; ***(-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika) Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz Polska
MSC - www.msc.org, MSC-C-50086
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl, www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl
Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).
FRoSTA
Marka | FRoSTA |
MSC
Produkt pochodzi z łowiska spełniającego standardy MSC w zakresie dobrze zarządzanego, zrównoważonego rybołówstwa. www.msc.org/pl Skąd pochodzą nasze składniki? Nie mamy tajemnic. Sprawdź na www.frostafoodtracker.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów