HORTEX
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Szpinak w liściach mrożony
Szpinak liście mrożony
Szpinak siekany mrożony
Szpinak mrożony BIO
Szpinak siekany mrożony
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
Lody owocowe Arbuz
Cena przed obniżką: 3,59 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Mix brokuł i kalafior
Cena przed obniżką: 9,99 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody mleczne
Lody śmietankowe w czekoladzie słony karmel
Cena przed obniżką: 5,99 zł
bez rozmrażania Patelnia: Na patelnię wlać 2 łyżki oliwy, wyłożyć z opakowania zamrożone liście szpinaku, dodać 150 ml wody, smażyć przez ok. 12 minut. Pod koniec smażenia dodać sól, pieprz, wyciśnięty czosnek, ewentualnie śmietanę lub ser.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
Maks. temp. °C -18
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa królewska Hortex Kapuśniak z kiszonej kapusty Hortex Szpinak rozdrobniony
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Quiche ze szpinakiem Składniki: - Szpinak liście Hortex - 1 opakowanie - ciasto francuskie (świeże lub rozmrożone) - 270 g sera feta - 200 ml śmietany 30 % - 2 jajka - 2 łyżki masła - 1 łyżka oliwy - 3 ząbki czosnku - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Szpinak usmaż na maśle. Dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Całość pozostaw do ostygnięcia. Formę do tarty posmaruj oliwą i wyłóż nią ciasto. Nakłuj widelcem ciasto, wyłóż masę szpinakową, a na wierzchu ułóż plastry sera. Jajka wymieszaj ze śmietaną i polej tartę. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 °C. Podawaj na ciepło lub zimno.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów