PRESIDENT
Ser Camembert do smarowania
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Castello Creamy White
ma kremową konsystencję oraz głęboki, ale czysty smak łączący nuty masła, śmietany i delikatnej pleśni. Ser wciąż produkuje się w dużych, otwartych kadziach zgodnie z tradycyjnymi recepturami.
Castello White
jest wyrabiany ręcznie z porostem białej pleśni. Łagodny i kremowy, z czasem dojrzewa i rozwija bogatszy aromat. Cienka, biała skórka i bogate kremowe wnętrze to klasyka gatunku w najlepszym wydaniu.
Ser Camembert do smarowania
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Ser pleśniowy naturalny
Ser Camembert klasyczny
Camembert Classic Ser pleśniowy
Ser Camembert
Ser Camembert z porostem białej pleśni
Ser pleśniowy White
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy Intense Blue
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C2
Maks. temp. °C8
Przechowywać w temperaturze: +2° - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
Castello
Marka | Castello |
Nazwa funkcjonalnaSer pleśniowy
WariantCreamy White
Wyprodukowano w Danii.
Green Dot
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów