CASTELLO
Ser pleśniowy White
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sery Valbon wytwarzane są we Francji zgodnie serowarską tradycją, przekazywaną od 100 lat z pokolenia na pokolenie. Produkowano je początkowo w rzemieślniczej manufakturze serów dojrzewających, założonej w 1922 roku przez Henri HUTINA, mistrza serowara z Lacroix-sur-Meuse, a obecnie w nowoczesnej, kontynuującej tradycje wytwórni serów pleśniowych.
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
podpuszczka
Penicillium Candidum
Geotrichum Candidum
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 180
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Francja |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 198
g
polski
Ser pleśniowy White
Najniższa cena: 7,99 zł
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert do smarowania
Ser pleśniowy naturalny
Camembert Classic Ser pleśniowy
Ser Camembert klasyczny
Ser Camembert z porostej białej pleśni
Ser Camembert
Ser Brie klasyczny
Przechowywać w temp. +2°C do +8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz
Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz
Valbon
Marka | Valbon |
Valbon to oryginalny francuski ser pleśniowy. Nasze sery wytwarzane są od 100 lat w sercu Francji, począwszy od rzemieślniczej manufaktury założonej w 1922 roku przez Henri Hutina mistrza sera z Lacroix-sur-Meuse, do nowoczesnej kontynuującej tradycje wytwórni serów pleśniowych. Sprawdzona klasyczna francuska receptura to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak prawdziwego pleśniowego sera.
www.valbon.pl
Wyprodukowano we Francji