mleko pasteryzowane
śmietanka (z mleka)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Mleko: Zawiera
Składnik pokarmowy | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1779 kJ/431 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,6 g |
Typ: Schładzać
Min. temp. °C | 2 |
Maks. temp. °C | 8 |
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
150
g
Waga brutto: 156
Wymiar liczbowy: 150
Jednostka (specyficzna): Gramów
Typ: Karton
Kraj produkcji: Dania
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
holenderski
angielski
estoński
francuski
polski
hiszpański
Castello
Marka: Castello
Nazwa funkcjonalna | Ser pleśniowy |
Wariant | Creamy Blue |
Wyprodukowano w Danii.
Arla Foods SA ul. Kłobucka 25 02-699 Warszawa
Arla Foods SA ul. Kłobucka 25 02-699 Warszawa www.castellocheese.com
www.castellocheese.com