DE NIGRIS
Ocet balsamiczny z Modeny
Najniższa cena: 11,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ocet balsamiczny Monini jest podstawą kuchni włoskiej. Wykorzystywany do sosów, marynat, sałatek oraz dań mięsnych.
Ocet balsamiczny z Modeny jest produkowany z moszczu winogronowego poddanego procesowi fermentacji. Charakteryzuje go gęsta konsystencja umożliwiająca dokładne dozowanie, oraz karmelowy kolor, który pięknie komponuje się z innymi składnikami, niezależnie od dania, do którego zostanie dodany. Bardzo dobrze podkreśla naturalne smaki i aromaty. Szklana butelka produktu pozwala na ocenę ilości produktu.
Ocet balsamiczny Monini powinien znaleźć się w każdej kuchni:
Ocet balsamiczny z Modeny
Najniższa cena: 11,85 zł
Ocet balsamiczny z Modeny I.G.P. BIO
Krem z octu balsamicznego o smaku malin (glassa)
Najniższa cena: 19,99 zł
Kompozycja bulguru i quinoi
Najniższa cena: 9,99 zł
Kompozycja włoskiego orkiszu soczewicy i brązowego ryżu
Najniższa cena: 9,99 zł
Pesto Rosso Vegan (z suszonymi pomidorami)
Najniższa cena: 13,99 zł
Oliwa z oliwek extra vergine
Oliwa z oliwek extra vergine
Krem z octu balsamicznego z Modeny I.G.P (glassa)
Oliwa z oliwek extra vergine
Olej z pestek winogron
Oliwa z oliwek extra vergine z czosnkiem i chili
Oliwa z oliwek extra vergine z bazylią
Oliwa z oliwek extra vergine z czarną truflą
Oliwa z oliwek extra vergine (spray)
Oliwki zielone ORGANIC L'Oliva Bella di Cerignola
Oliwa z oliwek extra vergine
Pesto Rosso (z suszonymi pomidorami)
Najlepiej spożyć przed: Produkt bez daty przydatności do spożycia. Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań
Chronione Oznaczenie Geograficzne - Certyfikowany przez Organ Kontrolujący z ramienia Ministero delle Politiche Agricole Alimentari e Forestali.
Butelkowano w Emiliani S.r.l., Via Genova, 11 15050 Carbonara Scrivia (AL)
Monini Polska Sp. z o.o. ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań www.monini.pl
Monini
Marka | Monini |
Chronione oznaczenie geograficzne
Ocet balsamiczny jest otrzymywany z moszczu winogronowego poddanego procesowi naturalnej fermentacji. Jest wykorzystywany w najróżniejszych daniach kuchni włoskiej, także w deserach oraz do owoców. Jego przyjemny, słodko-kwaskowy smak pasuje do sałatek, sosów, marynat i grillowanych warzyw. Charakteryzuje się ciemną barwą i gęstą konsystencją.
Dołącz do Monini Polska na FB
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00