Syropy
Sortuj

Rodzaje

Brak dodatkowych filtrów.

Marki

Brak dodatkowych filtrów.

Produkt polecany
GARDEN GOURMET Falafel 190 g
GARDEN GOURMETFalafel190 g63,11 zł / kg
Super cena
11,9913,99
Do koszyka
Ważny do 18-10-2022
Ważny do 30-06-2023

70% taniej

POLSKA RÓŻA Bio syrop różany z miodem 250 ml
Ważny do 30-08-2023
Nowość
ReVito Syrop ryżowy BIO 250 ml
ReVitoSyrop ryżowy BIO250 ml63,96 zł / l
Super cena
15,9916,99
Do koszyka
Ważny do 21-03-2023

Syropy BIO

Kiedy chcesz napić się smacznego soku z aronii lub malin wraz z wodą lub herbatą, postaw na jakość i wybieraj w pełni organiczne i wegańskie syropy bio, których wszystkie składniki są specjalnie wyselekcjonowane i pochodzą z certyfikowanych upraw. Gwarantuje to, że rośliny nie były modyfikowane oraz że ich proces wzrostu nie był w żaden sposób przyśpieszany.

Syrop klonowy – kanadyjskie „płnne złoto”, które jest źródłem cennych składników odżywczych

Syrop klonowy bio to ceniony produkt nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także na bogactwo składników odżywczych, w tym: manganu, cynku, magnezu, wapnia, sodu, potasu, żelaza, selenu oraz witamin z grupy B. Pozyskuje się go z czterech gatunków klonu: cukrowego, srebrzystego, czerwonego i czarnego. Drzewa muszą mieć od 30 do 40 lat, a w ich pniach umieszcza się specjalne kraniki, poprzez które wypływa sok. Zbiera się go wczesną wiosną zanim drzewa zakwitną, gdyż wtedy nie ulegają one nadmiernemu wysuszeniu, a smak syropu jest wówczas najlepszy. Następnie poddaje się wielu procesom, takim jak odparowywanie, podgrzewanie i filtracja, aż do uzyskania konsystencji syropu.

Syropy bio i ich zastosowanie w kuchni

Syropy bio w tym syrop klonowy bio lub syrop z agawy doskonale zastąpią cukier, dobrze rozpuszczają się w ciepłym napojach, drinkach lub koktajlach. Można nimi polewać gofry, racuchy i pancaky oraz używać je do tworzenia marynat przeróżnych gatunków mięs.Zapoznaj się z naszą ofertą syropów bio i znajdź swój ulubiony!