Słodycze czekoladowe
Sortuj

Rodzaje

Brak dodatkowych filtrów.

Marki

Brak dodatkowych filtrów.

Produkt polecany
CIF Mleczko do czyszczenia Normal 780 g
CIFMleczko do czyszczenia Normal780 g16,65 zł / kg
Super cena
12,9913,79
Do koszyka
Ważny do 27-10-2024
Produkt polecany
BIO PLANET Daktyle bez pestek suszone bezglutenowe BIO 1 kg
Ważny do 30-04-2023
Ważny do 18-10-2023
COCOA Czekolada kokosowa BIO 50 g
COCOACzekolada kokosowa BIO50 g209,80 zł / kg
Super cena
10,4910,99
Do koszyka
Ważny do 20-09-2023
Ważny do 30-12-2023
Ważny do 13-10-2023
Ważny do 23-08-2023
VIVANI Czekolada gorzka 71% Kakao BIO 100 g
VIVANICzekolada gorzka 71% Kakao BIO100 g104,90 zł / kg
Super cena
10,4912,85
Do koszyka
Ważny do 30-08-2024
Ważny do 30-07-2024
Ważny do 10-10-2023
COCOA Czekolada z jagodami Goji BIO 50 g
COCOACzekolada z jagodami Goji BIO50 g209,80 zł / kg
Super cena
10,4910,99
Do koszyka
Ważny do 22-08-2023
COCOA Czekolada klasyczna gorzka BIO 50 g
COCOACzekolada klasyczna gorzka BIO50 g205,80 zł / kg
Super cena
10,2910,99
Do koszyka
Ważny do 22-09-2023
Ważny do 30-09-2023
Ważny do 29-08-2023
VIVANI Czekolada gorzka 99% kakao BIO 80 g
VIVANICzekolada gorzka 99% kakao BIO80 g168,63 zł / kg
Super cena
13,4917,35
Do koszyka
Ważny do 30-07-2024

Czekoladowe słodycze BIO

W kategorii znajdują się najwyższej jakości czekolady. Czekolada BIO podobnie jak tradycyjna czekolada, jest świetną przekąską, tyle że bardziej zdrową. Ekologiczne czekolady mogą być stosowane w różnych wyrobach cukierniczych, jak również w deserach na zimno. To bogate źródło żelaza z wysoką zawartością kakao. Magnez znajdujący się w czekoladzie zalecany jest osobom z anemią. To naturalna przekąska może być stosowana u osób, które sporadycznie dotknięte są przez skurcze przez niedobór magnezu – czekolada pozwala go uzupełnić. Oprócz prozdrowotnych właściwości, ekologiczne czekolady są po prostu smaczne. BIO słodycze mają różne gramatury. Eleganckie opakowanie sprawia, że można je podarować każdemu smakoszowi czekolady.

Czekoladowe słodycze BIO

Czekolada BIO występuje w różnych wariantach smakowych. Część czekolad w swoim składzie ma orzechy: włoskie, laskowe czy migdały. Ekologiczne czekolady powstały w warunkach poszanowania środowiska naturalnego. Zostały oznaczone specjalnym certyfikatem w kształcie liścia. Kakao wykorzystane do ich produkcji pochodzi z ekologicznych upraw, mleko od najlepszych krów. Pyszna, rozpływająca się w ustach czekolada, ma gładką konsystencję, dodaje energii i niezbędnych do funkcjonowania organizmu składników odżywczych. Wśród bio produktów czekoladowych znajdują się także herbatniki orkiszowe z mleczną czekoladą oraz morwy tureckie czy jagody goji otulone naturalną czekoladą. Są też truffle czekoladowe z orzechami mogą być świetnym dodatkiem do kawy czy herbaty. Czekoladia BIO to prawdziwa uczta dla zmysłów.