BELL
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szynka parmeńska z mięsa wieprzowego hodowanego we Włoszech, minimalny czas dojrzewania to 14 miesięcy, pod kontrolą konsorcjum Parma w pobliżu Langhirano (PR).
Mięso wieprzowe (Włochy), sól; 100g gotowego produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego.
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Chorizo all natural
Metka tatarska
Jagnięcina dojrzewająca
Szynka reserva all natural
Salami pepperoni
Salami delikatesowe
Fuet
Salami z orzechami
Salami camembert
Mortadella
Szynka dojrzewająca łagodnie wędzona
Szynka Szwarcwaldzka
Szynka Landschinken
Szynka Bauera
Salami z orzechami
Salami z oliwkami
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów