ŁUKÓW
Metka tatarska
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szynka parmeńska z mięsa wieprzowego hodowanego we Włoszech, minimalny czas dojrzewania to 14 miesięcy, pod kontrolą konsorcjum Parma w pobliżu Langhirano (PR).
Mięso wieprzowe (Włochy), sól; 100g gotowego produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego.
Metka tatarska
Chorizo all natural
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Szynka reserva all natural
Salami pepperoni
Salami delikatesowe
Szynka Szwarcwaldzka
Szynka dojrzewająca łagodnie wędzona
Salami z orzechami
Fuet
Szynka Landschinken
Szynka Bauera
Mortadella
Salami z oliwkami
Salami z orzechami
Salami camembert
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.