Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ogórki to skarb tradycyjnej, polskiej kuchni
Ogórki kiszone Krakus są wyraziście kwaskowate. Zawdzięczają to kiszeniu domowym sposobem, w tradycyjnej zalewie - odpowiednio przyprawionej czosnkiem, chrzanem i koprem w całych baldachach oraz selekcji odmian hodowanych przez sprawdzonych dostawców. Nie każdy ogórek może trafić do naszego słoja, by stać się ogórkiem kiszonym Krakus! Ogórki kiszone Krakus są idealnym dodatkiem do mięs i innych potraw kuchni polskiej, a także do sałatek i kanapek.
naturalnie kiszone
Polska Marka
ogórki
woda
przyprawy w zmiennych proporcjach (czosnek, koper, chrzan)
sól
Wymiar liczbowy 860
Masa po odsączeniu 430
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
g
Zakrętka - plastik/metal
Słoik - szkło
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na wieczku. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 7 dni. Tworzenie się osadu, zmętnienie i ewentualny ubytek zalewy są naturalnymi cechami produktu.
7
Krakus
Marka | Krakus |
Ogórki to skarb tradycyjnej polskiej kuchni Ogórki kiszone Krakus są wyraziście kwaskowate. Zawdzięczają to kiszeniu domowym sposobem, w tradycyjnej zalewie - odpowiednio przyprawionej czosnkiem, chrzanem i koprem oraz selekcji odmian hodowanych przez sprawdzonych dostawców. Nie każdy ogórek może trafić do naszego słoja, by stać się ogórkiem kiszonym Krakus! Ogórki kiszone są idealnym dodatkiem do mięs i innych potraw kuchni polskiej, a także do sałatek i kanapek.
Krakus Gwarancja smaku Krakus Marka eksportowa
Facebook Krakus.SztukaSwietnegoSmaku Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl