GERMAIN
Triple Creme
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ten hiszpański biały ser w pomarańczowej skórce o jędrnej i elastycznej konsystencji dojrzewa około 30 dni. Ma przyjemny mleczny i lekko słony posmak.
pasteryzowane MLEKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka zwierzęca (cielęca). Skórka: substancja przeciwpleśniowa: poli(octan winylu), barwnik: tlenki i wodorotlenki żelaza
zawiera: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Triple Creme
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda zielone pesto
Nuggetsy serowe
Ser Gouda czerwone pesto
Ser gouda Beemster medium
Ser Manchego
Robiola (miękki ser włoski)
Tacka serów hiszpańskich (Iberico, Manchego D.O.P., Queso de Cabra)
Ser Black Lemon
Przechowywać w temperaturze od +1 do +5◦C.