INTER EUROPOL
Podpłomyk z kiełkami żyta
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb litewski żytni tradycyjny. Produkt pasteryzowany. Bez sztucznych dodatków, oraz konserwantów. Bogactwo w błonnik zapewnia przyspieszenie przemiany materii.
Pradawna receptura oparta na 48-godzinym zakwasie oraz fermentacji zapewniającej wyjątkowe walory smakowe. Długi okres przechowywania w temperaturze pokojowej- do 6 miesięcy, dzięki procesowi pasteryzacji. Zawiera węglowodany złożone, które są powoli wchłaniane do organizmu, zapewnia to stabilny poziom cukru we krwi, oraz energii, przez dłuższy czas niż w przypadku białego
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb razowy
Chleb o niskim IG
Chleb chłopski
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb litewski
Chleb Razowy
Chleb Słonecznikowy
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb pumpernikiel
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb żytni
Chleb biesiadny
Chleb Magnat - cały
Paluszki surimi Klasyczne
Chleb litewski żytni borodiński
Chleb litewski żytni wiejski
Chleb litewski żytni słodko-kwaśny
Chleb litewski żytni borodiński ze słonecznikiem
Produkt przechowywać w temperaturze od + 2 °С do + 6 °С.
ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa
Wyprodukowano dla: Nickal ul. Marywilska 26, 03-228 Warszawa tel./fax: +48 22 612 68 77 info@nickal.pl www.nickal.pl
Garso
Marka | Unbranded |
Odkryj smak regionu!
Wyprodukowano w Unii Europejskiej
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów