INTER EUROPOL
Podpłomyk z kiełkami żyta

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podpłomyk z kiełkami żyta to ciemne pieczywo pszenno-żytnie, idealne nie tylko na śniadanie, ale również jako świetny dodatek do sosów, zup typu krem czy hummusów.
Podpłomyk z kiełkami żyta
Talarki z błonnikiem B/C
Kruche pieczywo z błonnikiem
Pizza z oliwką
Parówka w cieście francuskim
Focaccia z rozmarynem i oliwą z oliwek
Torebka z pieczarkami
Pizzerina
Kajzerka
Croissant
Paluszek śniadaniowy
Bułka ziemniaczana jasna
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Rogal z kruszonką
Rogal z makiem
Chleb Słowiański
Bułka z mąką graham
Bagietka korzenna mała
Trójkąt z jabłkiem
Rogal wieloziarnisty
Bułka wrocławska
Bagietka
Chleb Farmera - krojony
Truskawkowy Duet
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od mementu produkcji
Inter Europol S.A.
ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Mąka ŻYTNIA (33%), mąka PSZENNA (20%), woda, kiełki żyta (8,6%), słonecznik, płatki ziemniaczane, cukier, mąka ŻYTNIA słodowa, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: E482, emulgator:E482
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od mementu produkcji
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów