GRZYBKI
Chleb razowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podpłomyk z kiełkami żyta to ciemne pieczywo pszenno-żytnie, idealne nie tylko na śniadanie, ale również jako świetny dodatek do sosów, zup typu krem czy hummusów.
Mąka ŻYTNIA (33%), mąka PSZENNA (20%), woda, kiełki żyta (8,6%), słonecznik, płatki ziemniaczane, cukier, mąka ŻYTNIA słodowa, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: E482, emulgator:E482
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, nasiona SEZAMU
Chleb razowy
Chleb o niskim IG
Chleb chłopski
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb Słonecznikowy
Chleb Razowy
Chleb pumpernikiel
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb biesiadny
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb litewski
Chleb żytni razowy BIO
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb z mąką razową
Chleb z ziarnami żyta
Chleb Magnat - cały
Chleb żytni
Chleb Słonecznikowy
Bułka ziemniaczana jasna
Kajzerka
Chleb Słowiański
Paluszek śniadaniowy
Croissant
Bagietka korzenna mała
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Trójkąt z jabłkiem
Bułka z mąką graham
Chałka drożdżowa
Rogal wieloziarnisty
Ciabatta z oliwkami
Rogal z kruszonką
Bułka śniadaniowa fintes
Bułka wrocławska
Paluch rustico
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od mementu produkcji
Inter Europol S.A.
ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów