GARSO
Chleb litewski żytni tradycyjny
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pieczony według przedwojennej receptury z mąki żytniej razowej z pełnego przemiału.
Chleb razowy to produkt, który powstał według przedwojennej receptury z mąki żytniej razowej z pełnego przemiału. Wykorzystanie mąki z pełnego przemiału to kontynuacja bardzo cennych przedwojennych tradycji piekarniczych. I to głównie dzięki temu chleb jest tak wyjątkowy. Każda kromka jest niezwykle aromatyczna, pełna w smaku i pożywna. Chleb stanowi doskonałą bazę do pysznych kanapek z wędlinami, pastami, różnego rodzaju serami, czy świeżymi warzywami. Doskonale sprawdzi się również jako tosty, czy domowe grzanki przygotowane do zupy-kremu.
mąka ŻYTNIA 65% (w tym mąka ŻYTNIA razowa 39%), woda, cukier, sól
Żyto | Zawiera |
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb razowy
Chleb o niskim IG
Chleb dyniowy
Chleb chłopski
Chleb żytni
Chleb Razowy
Chleb Słonecznikowy
Pumpernikiel
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb biesiadny
Chleb z ziarnami żyta
Chleb Słonecznikowy
Chleb Magnat - cały
Chleb Razowy - krojony
Chleb Zwykły - krojony
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.