MIYATA
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonały bezglutenowy organiczny makaron z mąki Konjac. Produkt wytwarzany z rośliny Konnyak Glukomannan uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Zawartość błonnika rozpuszczalnego w wodzie i bardzo niska kaloryczność, sprawiają, że jest on doskonałą alternatywą dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Woda, organiczna mąka konjac 3%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Może zawierać: soję, gorczycę, seler, orzechy w tym migdały, orzeszki ziemne, sezam.
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Pasta wasabi