MIYATA
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
200 g29,95 zł / kg
5,99 zł
Ważny do 01-09-2025
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron sojowy to produkt popularny w kuchni Dalekiego Wschodu. Produkowany jest z mąki pozyskiwanej ze skrobi fasoli mung, skrobi ziemniaczanej lub z batatów. W porównaniu z makaronem wyprodukowanym z mąki pszennej, a także w porównaniu z makaronem ryżowym czy gryczanym, makaron sojowy jest mniej kaloryczny, zawiera niewiele tłuszczu, za to dosyć dużo białka.
Skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO