MIYATA
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron sojowy to produkt popularny w kuchni Dalekiego Wschodu. Produkowany jest z mąki pozyskiwanej ze skrobi fasoli mung, skrobi ziemniaczanej lub z batatów. W porównaniu z makaronem wyprodukowanym z mąki pszennej, a także w porównaniu z makaronem ryżowym czy gryczanym, makaron sojowy jest mniej kaloryczny, zawiera niewiele tłuszczu, za to dosyć dużo białka.
Skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Imbir różowy marynowany (krojony)
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (5-7% tł.)
Liście alg morskich nori (10 szt.)
Ryż do sushi Nakato
Makaron sojowy (2x50g)
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Papier ryżowy bezglutenowy (22 cm)
Olej sezamowy