MIYATA
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pikantna pasta chrzanowa do dań kuchni japońskiej o charakterystycznym smaku wasabi, dodatek do dań typu sushi, sashimi . Świetnie współgra z majonezem, pastą chili czy sokiem z limonki.
Woda, tarty chrzan (19%), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole (E420); olej SOJOWY, skrobia kukurydziana, sól, maltodekstryna, tarte wasabi (1,6%), kurkuma, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330); substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415); aromat (zawiera GORCZYCĘ), barwnik: błękit brylantowy FCF (E133).
Produkt zawiera SOJĘ i GORCZYCĘ.
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Po otwarciu przechowywać w lodówce.