DELECTA
Ciasto drożdżowe z kruszonką - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,99 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka w proszku do domowego wypieku/ Cake mix for home baking.
Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu/
Product of general purpose, for consumption when prepared according to the directions for use, given on the packaging.
Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, mleko, jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu./
Excluded groups of users: people suffering from intolerance of gluten, milk, eggs, soya, nuts, peanuts and sesam seeds.
aromatyczne
pyszna klasyka
bez syropu glukozowego
bez oleju palmowego
Ciasto drożdżowe z kruszonką - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,99 zł
0% taniej
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Kisiel o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,15 zł
3% więcej
Ciasto drożdżowe z kruszonką - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,99 zł
0% taniej
Aromat pomarańczowy
Najniższa cena: 1,25 zł
3% więcej
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,15 zł
Aromat arakowy
Najniższa cena: 1,25 zł
3% więcej
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,29 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 2,29 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,29 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 2,29 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 2,29 zł
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,29 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,29 zł
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 1,99 zł
Aromat migdałowy
Najniższa cena: 1,85 zł
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 2,25 zł
Dżemix uniwersalny 2:1
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz spód torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
PRZYGOTUJ/ PREPARE:
DO CIASTA/ FOR CAKE:
3 jaja/ 3 eggs
100 ml wody/ 100 ml of water
150 ml oleju rzepakowego/ 150 ml of rapeseed oil
Ciasto doskonale smakuje z kremem z serka śmietankowego./ Cake is delicious with topping from the cream cheese.
1. Okrągłą tortownicę o średnicy ok. 24 cm wyłóż papierem do pieczenia lub wysmaruj tłuszczem i wysyp mąką. / Grease and flour round baking pan of diameter approx. 24 cm.
2. Włącz piekarnik, nastaw na temp. 180⁰C bez termoobiegu (czas miksowania jest czasem nagrzewania piekarnika). / Turn the oven on, set the temperature to 180ºC without thermocirculation (mixing time equals the heating time of the oven).
3. Do głębokiej miski wbij jaja, dodaj wodę i olej, wsyp zawartość torebki i miksuj na najwyższych obrotach przez 4‒5 min. Gotową masę przełóż do przygotowanej tortownicy. / Pour eggs and water in a deep bowl, add the content of the sachet and whisk for about 4−5 min. Pour the dough into prepared baking pan.
4. Wstaw do piekarnika i piecz w temp. 180⁰C przez 45‒50 min (sprawdź patyczkiem czy ciasto jest upieczone). / Place the pan in the oven and bake for about 45−50 minutes at 180ºC.
Do dekoracji proponujemy krem z serka śmietankowego: zmiksuj 1 opak. serka śmietankowego naturalnego (ok. 125 g) z 4 łyżkami cukru pudru (ok. 50 g) i 1 łyżeczką miękkiego masła (ok. 10 g). Ciasto z kremem przechowuj w lodówce./ For decoration we suggest topping from the cream cheese: blend 1 package of cream cheese natural approx. 125 g, 4 tablespoons of caster sugar (approx. 50 g) and 1 teaspoon soft butter (approx. 10 g). Cake with topping store in the refrigerator.
Opakowanie wystarcza na jedną blachę (ok. 16 porcji)/ Packaging is sufficient for one baking pans (approx. 16 portions).
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWeell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.
Więcej inspiracji szukaj na Delektujemy.pl Dobra strona wypieków
Nasz przepis na ciasto marchewkowe Przygotuj: 3 jaja, 100 ml wody, 150 ml oleju rzepakowego. Ciasto doskonale smakuje z kremem z serka śmietankowego. Sposób przygotowania: Okrągłą tortownicę o średnicy ok. 24 cm wyłóż papierem do pieczenia lub wysmaruj tłuszczem i wysyp mąką. Włącz piekarnik, nastaw na temp. 180°C bez termoobiegu (czas miksowania jest czasem nagrzewania piekamika). Do głębokiej miski wbij jaja, dodaj wodę i olej, wsyp zawartość torebki i miksuj na najwyższych obrotach przez 4-5 min. Gotową masę przełóż do przygotowanej tortownicy. Wstaw do piekarnika i piecz w temp. 180°C przez 45-50 min (sprawdź patyczkiem czy ciasto jest upieczone). Do dekoracji proponujemy krem z serka śmietankowego: zmiksuj 1 opak. serka śmietankowego naturalnego (ok. 125 g) z 4 łyżkami cukru pudru (ok. 50 g) i 1 łyżeczką miękkiego masła (ok. 10 g). Ciasto z kremem przechowuj w lodówce. Marchewkowe inaczej - Przygotuj ½ szklanki pokrojonych, odsączonych ananasów z puszki (ok. 100 g), ½ szklanki posiekanych orzechów włoskich (ok. 50 g) oraz ½ szklanki startej na średnich oczkach marchewki (ok. 75 g). - Przygotuj tortownicę i surowe ciasto wg sposobu podstawowego. Do ubitego ciasta dodaj ananasy, orzechy, marchewkę i delikatnie wymieszaj łyżką. - Przełóż ciasto do przygotowanej tortownicy. - Piecz w piekarniku, w temp. 180°C przez 50-55 min - Upieczone i wystudzone ciasto udekoruj kremem z serka śmietankowego.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów