DELECTA
Gofry - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,15 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto Drożdżowe Delecta Duża Blacha to gotowa mieszanka na pyszne ciasto, przy którym w wielu domach doskonale się biesiaduje. Wystarczy zmiksować zawartość torebki z jajkami, mlekiem i tłuszczem (margaryną lub masłem), posypać kruszonką i upiec. Po godzinie otrzymamy wysokiego i przepysznego drożdżowca.
Ciasto drożdżowe Delecta Duża blacha 600 g
pyszna klasyka
Gofry - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,15 zł
Mleczny ryż z jabłkami i cynamonem
Mieszanka na lody proteinowe o smaku pistacjowym
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
26% taniej
Kisiel o smaku truskawkowym (bez dodatku cukru)
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 8,45 zł
Kisiel o smaku cytrynowym (bez dodatku cukru)
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Gofry - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 7,15 zł
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
Kisiel o smaku wiśniowym (bez dodatku cukru)
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Kwasek cytrynowy
Najniższa cena: 1,99 zł
Śnieżka oryginalna
Najniższa cena: 2,49 zł
30% taniej
Galaretka mleczna o smaku śmietanki
Lukier biały dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Mix do śmietany
Najniższa cena: 1,29 zł
Kajmak - masa krówkowa słony karmel
Najniższa cena: 9,99 zł
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Delecta
| Marka | Delecta |
Podmarka Duża Blacha
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca
Nasz przepis na ciasto drożdżowe Do ciasta: 3 jaja, 300 ml mleka, 100 g margaryny. Do kruszonki: 4 łyżki mąki pszennej (60 g), 3 łyżki cukru (45 g), 35 g margaryny. Sposób przygotowania: Przygotuj kruszonkę: zagnieć mąkę i cukier z miękką margaryną, rozkrusz. Wlej do garnka mleko, dołóż margarynę. Razem podgrzewaj do rozpuszczenia margaryny, ostudź. Roztwór powinien być lekko ciepły (maks. temp. 40°C) Wsyp zawartość opakowania do wysokiego naczynia, dodaj jaja i stopniowo wlewaj mleko z margaryną. Miksuj (mieszadła świderki) ok. 5 min. Gotową masę przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia blachy o wymiarach ok. 25 x 35 cm, posyp kruszonką. Odstaw w ciepłe miejsce na 30 min do wyrośnięcia. Wstaw do zimnego piekarnika i piecz w temp. 170-180°C bez termoobiegu przez 40-50 min do złocistego koloru kruszonki (sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest upieczone). Baw się smakiem! Nasze ciasto drożdżowe doskonale smakuje z dodatkiem rodzynek i startej skórki cytrynowej. Możesz je również podać z dodatkiem rabarbaru czy ulubionych owoców (jabłka, wiśnie, śliwki).
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów