FROSTA
Kluski z warzywami z sosem śmietankowym
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dania na patelnię Proste Historie to wyłącznie naturalne składniki bez konserwantów. To dania do przyrządzenia w kilka chwil, ale także olbrzymie źródło inspiracji w domowej kuchni. Przyrządzane dania możemy wzbogacić autorskimi sosami, warzywami czy też dodatkami mięsnymi.
Apetycznie i zdrowo!
bez konserwantów
z cebulką i natką pietruszki
gotowe w 8 minut
makaron rurki (31 %): woda, mąka z pszenicy durum
pieczarki
cebula (22 %)
sos śmietanowy (16 %): śmietanka (29 %), mleko, woda, czosnek, sól, skrobia, mąka kukurydziana, przyprawy
boczek wędzony (5 %): boczek wieprzowy, sól, ekstrakty przypraw
natka pietruszki (1 %)
Produkt może zawierać seler.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Torba | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Kluski z warzywami z sosem śmietankowym
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Tortellini w sosie pomidorowym z warzywami
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Makaron tagliatelle z sosem szpinakowym
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Kurczak z makaronem po azjatycku mrożony
Czosnkowe krewetki na makaronie
Makaron penne z warzywami w sosie serowym
Pikantne krewetki na makaronie
Makaron na patelnię gnocchi z bazylią
Makaron na patelnię Gnocchi ze szpinakiem
Makaron na patelnię z sosem carbonara mrożony
Makaron na patelnię z sosem serowym mrożony
Makaron na patelnię z sosem szpinakowym mrożony
Rurki w sosie z wędzonym boczkiem
Danie gotowe włoskie
Słodkie maliny
Frytki cienkie do piekarnika
Frytki karbowane do piekarnika
Frytki proste do piekarnika
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Talarki ziemniaczane
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Pierogi z truskawkami
Pierogi z serem
Pierogi z wiśniami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Pierogi z jagodami
Pierogi z owocami
Lód w kostkach
1. Bez rozmrażania. Na patelni rozgrzej łyżkę oleju i wsyp zawartość opakowania. 2. Smaż około 8 minut, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dolej odrobinę wody lub śmietany. 3. Pod koniec smażenia dopraw solą i pieprzem według uznania.
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Produkt głęboko mrożony.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Dania na patelnię Proste Historie to wyłącznie naturalne składniki bez konserwantów. To dania do przyrządzenia w kilka chwil, ale także olbrzymie źródło inspiracji w domowej kuchni. Przyrządzane dania możemy wzbogacić autorskimi sosami, warzywami czy też dodatkami mięsnymi. Apetycznie i zdrowo!
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Rurki w sosie z wędzonym boczkiem dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Rurki z boczkiem, brokułami i siekanym jajkiem Zetrzyj na drobno brokuły, dodaj do rurek i duś razem na patelni, a gotowe danie posyp siekanym jajkiem na twardo. Pierś kurczaka z makaronem w sosie z kaparami i szpinakiem Obsmaż pierś kurczaka, pokrój w plastry, po czym dodaj z kaparami i szpinakiem do gotowego makaronu. Kolejny pomysł? Gotowe danie rozłóż na talerze i na każdej porcji umieść lekko ścięte sadzone jajko.