PROSTE HISTORIE
Pierogi z truskawkami

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Owocowe bogactwo polskich sadów i pól zachwyca. Dorodne jabłka, soczyste porzeczki, truskawki, aromatyczne jagody i kuszące maliny odnaleźć można w pierogach z owocami. To jedyna w swoim rodzaju, zniewalająca kompozycja pysznych owoców i aksamitnego ciasta podbija podniebienia i przywołuje myśl o smakach dzieciństwa.
Pierogi z truskawkami
Pierogi z jagodami
Knedle ze śliwką
Knedle w truskawkami mrożone
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle z nadzieniem morelowym
Kurczak teriyaki proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Gyros z ryżem kalafiorowym proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Kurczak po meksykańsku proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Zupa ogórkowa z koperkiem bezglutenowa
Zupa kalafiorowa z koperkiem bezglutenowa
Słodkie maliny
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa królewska ze szpinakiem
w temperaturze -6°C: 1 tydzień
w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
2. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu przez około 10-12 minut.
3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
| Marka | Iglotex |
Nazwa funkcjonalnaPierogi
Wariantz owocami
Wyprodukowano w Polsce
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól; nadzienie: truskawki (30 %), cukier, jabłka (15 %), porzeczki czerwone (15 %), jagody (9 %), skrobia, maliny (6 %), błonnik pszenny.
w temperaturze -6°C: 1 tydzień
w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z tyłu opakowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów