PROSTE HISTORIE
Pierogi z mięsem

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyraziste, dobrze doprawione mięso i cieniutkie, aksamitne ciasto są kwintesencją idealnych pierogów. Polskie mięso wieprzowo-wołowe, włoszczyznę i aromatyczne przyprawy znajdziesz w wyśmienitych pierogach z mięsem. Te sycące, łatwe w przygotowaniu pierogi zaspokoją nawet największy apetyt.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
bez konserwantów
cienkie, delikatne ciasto
dużo soczystego mięsa w nadzieniu - 70 %
polska wołowina
Pierogi z mięsem
Uszka z kapustą i grzybami
Uszka z grzybami
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Kurczak teriyaki proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Gyros z ryżem kalafiorowym proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Kurczak po meksykańsku proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Owoce lasów i sadów
Uszka z kapustą i grzybami
Uszka z grzybami
Słodkie maliny
Kluski śląskie z dziurką
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. 2. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Proste Historie |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wstęga Möbiusa
Wyraziste, dobrze doprawione mięso i cieniutkie, aksamitne ciasto są kwintesencją idealnych pierogów. Polskie mięso wieprzowo-wołowe, włoszczyznę i aromatyczne przyprawy znajdziesz w wyśmienitych pierogach z mięsem. Te sycące, łatwe w przygotowaniu pierogi zaspokoją nawet największy apetyt.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pierogi z mięsem dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Zupa zimowa z grzybami, śliwką i pierogami Przygotuj zupę z suszonych grzybów, dodaj garść pokrojonych w paski suszonych, wędzonych śliwek i podaj ją z pierogami. Pierogi z mięsem zapiekane po włosku Przygotuj pomidorowy sos z białym winem, czosnkiem i oregano i zapiecz w nim pierogi. Kolejny pomysł? Posiekaj drobno 2 średnie cebule, obtocz w nich ugotowane pierogi i zrumień razem na tłuszczu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów