SUN HEE
Makaron udon z pikantnym sosem kung pao
Najniższa cena: 12,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zielona wersja jednej z ukochanych i najbardziej rozpoznawalnych włoskich potraw. Makaron przełożony serem, delikatnym sosem beszamelowym i szpinakiem w liściach to sycąca propozycja nie tylko dla wegetarian. Palce lizać!
Makaron udon z pikantnym sosem kung pao
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron udon o smaku sezamowego teriyaki
Najniższa cena: 12,99 zł
Lasagne ze szpinakiem
Lasagne z pomidorami i bazylią BIO
Lasagne Spinach&Ricotta
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Lasagne bolognese
Pad Thai z kurczakiem
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00