PUDLISZKI
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 14,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Połączenie klasyki z wykwintnością. Kruchy schab w aksamitnym sosie pieczeniowym w towarzystwie ziemniaczanych klusek śląskich z charakterystyczną dziurką podawany z buraczkami. Danie doskonałe zarówno na kolację z przyjaciółmi, jak i rodzinny obiad.
kluski śląskie gotowane 30 % (ziemniaki, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól), buraczki zasmażane 30 % [buraki 89,8 %, woda, cukier, mix tłuszczowy (75 % tłuszczu, w tym: mlecznego 8 % i roślinnego 67 %: słonecznikowy, palmowy nieutwardzony), ocet, mąka pszenna, sól, pieprz], schab gotowany sous vide 20 % (mięso wieprzowe 95,5 %, sól, przyprawy), sos pieczeniowy 20 % [woda, sos własny, mąka pszenna, olej rzepakowy, sos sojowy (soja, woda, sól, barwnik: karmel, mąka pszenna), przyprawy].
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, Maka pszenna, śmietanka, tłuszcz serwatkowy, sos sojowy, soja
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 14,99 zł
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Zapiekanka z pieczarkami
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Zapiekanka z szynką
Wieprzowina z warzywami w sosie orientalnym z ryżem
Polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Pad Thai z kurczakiem
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Lasagne ze szpinakiem
Lasagne bolognese
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14