SOKOŁÓW
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie narodowe Tajlandii coraz śmielej wkracza na polskie stoły. Nic w tym dziwnego, bo połączenie orzechów, sosu sojowego, azjatyckiego makaronu i kurczaka daje efekt, którego nie da się podrobić.
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Klopsiki z królika w sosie pomidorowym
Kotlet de volaille z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie BBQ z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie toskańskim z makaronem
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Kurczak po azjatycku z makaronem
Mac&Cheese z kurczakiem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Klopsiki drobiowe w sosie z chorizo
Klopsiki drobiowe w sosie włoskim
Potrawka z kurczaka z warzywami
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów