WINIARY
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kurczak po japońsku Teriyaki Winiary – pasta do smażenia – to nie tylko pomysł na pyszny obiad, to także możliwość przygotowania potrawy z Dalekiego Wschodu. Zawiera w składzie sos sojowy, piure z czosnku oraz miód. Ta orientalna pasta stanowi doskonałą bazę na gotowe danie. Wymieszaj ją z warzywami, mięsem i ryżem, podsmaż i delektuj się smakiem Japonii.
Kurczak po japońsku Teriyaki – pasta do smażenia Winiary 65 g
z naturalnymi składnikami
odpowiedni dla wegetarian
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Galaretka o smaku limonka i mięta
Najniższa cena: 2,29 zł
2% taniej
Budyń o smaku truskawkowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Dressing jogurtowy z aromatycznymi ziołami
Najniższa cena: 8,79 zł
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Najniższa cena: 1,35 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Kisiel o smaku malinowym (z cukrem) bezglutenowy
Kisiel o smaku żurawinowym (z cukrem) bezglutenowy
Kisiel o smaku truskawkowym (z cukrem) bezglutenowy
Kisiel o smaku cytrynowym (z cukrem) bezglutenowy
Kisiel o smaku wiśniowym (z cukrem) bezglutenowy
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Galaretka o smaku jagodowym bezglutenowa
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed ciepłem i światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Dodaj:
200 g piersi z kurczaka
1 paprykę
2 cebule dymki
120 g ryżu
Sposób przygotowania:
1. Pierś z kurczaka pokrój na drobne kawałki i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut.
2. Dodaj pastę Winiary, dokładnie wymieszaj i smaż przez kolejne 2-3 minuty.
3. Pokrojoną w paski paprykę i poszatkowaną cebulę dymkę usmaż równolegle na osobnej patelni przez 3-5 minut.
4. Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu. Podawaj warzywa na ryżu obok kurczaka teriyaki.
ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A., ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa Porozmawiajmy: www.winiary.pl 800 174 902
Winiary
Marka | Winiary |
Podmarka Pomysł na...
Green Dot
WINIARY Pomysł na… Kurczaka po Japońsku Teriyaki to gęsta pasta do gotowania skomponowana z aromatycznych przypraw na bazie sosu sojowego, miodu z dodatkiem puree z czosnku. W ten sposób powstaje pyszny sos teriyaki, idealny do przyrządzenia dań inspirowanych kuchnią japońską. Przygotowanie dania z naszą aromatyczną pastą jest bardzo proste. Wystarczy, że połączysz ją z usmażonym mięsem i ulubionymi warzywami. Już po 10 minutach pyszne danie teriyaki dla 2 osób będzie gotowe! • Aromatyczna pasta na bazie sosu sojowego, miodu i czosnku • Inspirowana kuchnią japońską • Danie gotowe w zaledwie 10 minut, porcja dla 2 osób • Pasta przygotowana ze składników pochodzenia naturalnego* • Produkt odpowiedni dla wegetarian.
Dodaj: 200 g piersi z kurczaka 1 paprykę 2 cebule dymki 120 g ryżu 10 min, 2 porcje Sposób przygotowania: 1. Pierś z kurczaka pokrój na drobne kawałki i podsmaż na patelni na rozgrzanym oleju przez 5 minut. 2. Dodaj pastę Winiary, dokładnie wymieszaj i smaż przez kolejne 2-3 minuty. 3. Pokrojoną w paski paprykę i poszatkowaną cebulę dymkę usmaż równolegle na osobnej patelni przez 3-5 minut. 4. Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu.Podawaj warzywa na ryżu obok kurczaka teriyaki. Więcej smaku Azji? Posyp ziarnami sezamu i cebulą dymką Danie wege? Zamień kurczaka na brokuły
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów