BAKALLAND
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do przygotowania chleba bez mąki.
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Mieszanka nasion - słonecznik, dynia, orzechy pinii
Najniższa cena: 17,99 zł
Chrupiący mix do sałatek - grecki
Chrupiący mix do sałatek - włoski
Odporność do zup sałatek nasiona orzechy
Mieszanka - słonecznik z dynią
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z quiona i kuminem
Mieszanka do wypieku chleba (bez mąki) z czarnuszką i orkiszem
Kasza jaglana
Najniższa cena: 4,79 zł
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Najniższa cena: 8,99 zł
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Najniższa cena: 7,49 zł
Ryż Basmati z Indii
Najniższa cena: 17,99 zł
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Kasza orkiszowa (4x100g)
Kasza pęczak kujawski
Kasza bulgur z vermicelli
Kuskus perłowy
Kasza bulgur (4x100g)
Mąka ryżowa
Mąka owsiana
Mąka kukurydziana
Mąka gryczana
Mąka pszenna razowa (do wypieku domowego chleba - typ 1850)
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, wilgotność od 20 do 75%, temperatura przechowywania od 8 do 250C.
Składniki: mieszanka chleba bez mąki, 5 jajek, 150 g maślanki, pół łyżeczki soli.
Wymieszać jajka i maślankę, dodać sól do smaku i połączyć z mieszanką. Całość przełożyć do prostokątnej formy wyłożonej papierem do pieczenia, piec 1 godzinę w temperaturze 180°C. Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00