SONKO
Ryż Basmati (4x100g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ryż Basmati (4x100g)
Ryż Basmati (3x100g)
Ryż Basmati z Indii
Ryż basmati biały bezglutenowy BIO
Ryż basmati (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Ryż basmati (4x125g)
Płatki owsiane górskie
Kuskus perłowy
Kasza bulgur (4x100g)
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Kasza jaglana
Kasza orkiszowa (4x100g)
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mąka owsiana
Mąka gryczana
Mąka ryżowa
Mąka kukurydziana
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Pieczywo chrupkie Crispy żytnie z pomidorami i bazylią
Przed gotowaniem ryż należy opłukać kilkukrotnie zimną wodą. Opłukany ryż wrzuć do zimnej wody w proporcji 1:1,5. Po zagotowaniu zmniejsz ogień do minimum i gotuj 10 min. pod przykryciem. UWAGA! Nie mieszaj ryżu podczas gotowania. Po ugotowaniu zostaw ryż pod przykryciem na 10 min. W celu uzyskania najlepszej konsystencji ryżu rekomendujemy przed gotowaniem namoczyć ziarna w zimnej wodzie przez 30 min.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów