BIO PLANET
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To pełnoziarnista mąka uzyskiwana z przemiału całych ziaren. Zawiera otręby i błonnik, jest delikatniejsza w smaku od klasycznej mąki razowej. Charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika dzięki czemu przez dłuższy czas organizm nie odczuwa głodu.
mąka pszenna razowa
Pszenica | Zawiera |
1
kg
Typ | Torebka papierowa |
Waga brutto 1005
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
angielski
polski
Wymagana wysokość na półce 165
Wymagana szerokość na półce 106
Wymagana głębokość na półce 76
Wysokość 165
Szerokość 106
Głębokość 76
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) BIO
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO (mieszanka)
Mąka żytnia do wypieku chleba domowego (typ 750)
Mąka pszenna razowa (do wypieku domowego chleba - typ 1850)
Kasza bulgur (4x100g)
Najniższa cena: 6,55 zł
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Najniższa cena: 9,99 zł
Kuskus perłowy
Najniższa cena: 5,79 zł
Kasza pęczak kujawski
Najniższa cena: 3,25 zł
Mąka ryżowa
Najniższa cena: 9,99 zł
Kasza bulgur z vermicelli
Najniższa cena: 5,55 zł
Kasza orkiszowa (4x100g)
Najniższa cena: 5,99 zł
Kasza manna
Najniższa cena: 3,59 zł
Płatki owsiane górskie
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Groch łuskany połówki
Kasza jaglana
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza jęczmienna perłowa (4x100g)
Soczewica zielona
Soczewica czerwona
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki
ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa
Kraj pochodzenia: Polska.
www.thermomix.pl
Melvit
Marka | Melvit |
Nazwa funkcjonalna Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba
Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Składniki: 450 ml wody, 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 40 g drożdży, 2 łyżeczki soli, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka cukru. Sposób przygotowania: Do Thermomixa wlać 450 ml wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 2 min/37°C/obroty 2. Dodać 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 2 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min., następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 37 x 12 x 7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min., następnie wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.