LUBELLA
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To pełnoziarnista mąka uzyskiwana z przemiału całych ziaren. Zawiera otręby i błonnik, jest delikatniejsza w smaku od klasycznej mąki razowej. Charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika dzięki czemu przez dłuższy czas organizm nie odczuwa głodu.
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Mąka pszenna (typ 480)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka kraftowa pszenna (typ 500)
Mąka pszenna (typ 650)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Najniższa cena: 8,29 zł
Kasza jaglana
Najniższa cena: 5,85 zł
Mąka kukurydziana
Najniższa cena: 6,15 zł
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Płatki owsiane górskie
Fasola Piękny Jaś
Mąka owsiana
Mąka ryżowa
Mąka gryczana
Kasza orkiszowa (4x100g)
Kuskus perłowy
Ryż Basmati z Indii
Soczewica czerwona
Soczewica zielona
Kasza bulgur (4x100g)
Kasza pęczak kujawski
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki
ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa
Kraj pochodzenia: Polska.
www.thermomix.pl
Melvit
| Marka | Melvit |
Nazwa funkcjonalna Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba
Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Składniki: 450 ml wody, 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 40 g drożdży, 2 łyżeczki soli, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka cukru. Sposób przygotowania: Do Thermomixa wlać 450 ml wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 2 min/37°C/obroty 2. Dodać 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 2 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min., następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 37 x 12 x 7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min., następnie wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów