LUBELLA
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To pełnoziarnista mąka uzyskiwana z przemiału całych ziaren. Zawiera otręby i błonnik, jest delikatniejsza w smaku od klasycznej mąki razowej. Charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika dzięki czemu przez dłuższy czas organizm nie odczuwa głodu.
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka pszenna (typ 650)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Mąka pszenna (typ 480)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka kraftowa pszenna (typ 500)
Ryż Basmati z Pakistanu (4x100g)
Najniższa cena: 8,29 zł
Ryż Basmatii z Indii (4x100g)
Najniższa cena: 9,99 zł
Mąka kukurydziana
Najniższa cena: 6,15 zł
Mąka orkiszowa (do wypieku domowego chleba)
Płatki owsiane górskie
Ryż Basmati z Indii
Kuskus perłowy
Kasza bulgur (4x100g)
Mąka ryżowa
Mąka owsiana
Mąka gryczana
Pieczywo chrupkie żytnie Cripsy Vegan 8 warzyw
Pieczywo chrupkie Crispy żytnie z pomidorami i bazylią
Pieczywo chrupkie Crispy żytnie z kozim serem i rozmarynem
Kasza pęczak kujawski
Fasola Piękny Jaś
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
MELVIT S.A. ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa Zakład produkcyjny: ul. Nowowiejska 35 Kruki 07-415 Olszewo - Borki
ul. Grójecka 194/91 02-390 Warszawa
Kraj pochodzenia: Polska.
www.thermomix.pl
Melvit
| Marka | Melvit |
Nazwa funkcjonalna Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba
Przygotujesz w Thermomixie Chleb żytni razowy Składniki: 450 ml wody, 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 40 g drożdży, 2 łyżeczki soli, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka cukru. Sposób przygotowania: Do Thermomixa wlać 450 ml wody, dodać 40 g świeżych drożdży i łyżeczkę cukru, podgrzać czas 2 min/37°C/obroty 2. Dodać 450 g mąki pszennej razowej Melvit, 220 g mąki żytniej Melvit, 2 łyżeczki soli, łyżkę oleju, wyrobić czas 2 min. Ciasto przełożyć do innego naczynia, pozostawić do wyrośnięcia na około 40 min., następnie przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia (około 37 x 12 x 7 cm). Piec we wcześniej rozgrzanym piekarniku w temp. 200°C przez 50-60 minut. Po wyjęciu z piekarnika pozostawić chleb w formie na około 10 min., następnie wyjąć i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów