LUBELLA Jajeczna
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jedyny w swoim rodzaju makaron do rosołu, o kształcie nie równych klusek
mąka makaronowa, 4 jaja = na 1 kg mąki, przyprawa kurkuma, woda
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Makaron Spaghetti (świeży)
Makaron świderki (4-jajeczny)
Makaron gwiazdki
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron kluseczki 2-jajeczne
Makaron Spätzle (typu niemieckiego)
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 5-6 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów