Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Fusilli Niski Indeks Glikemiczny to odpowiedź marki Polmak na oczekiwania klientów. Specjalna receptura powoduje, że smakiem makaronu świderki mogą cieszyć się osoby z cukrzycą, insulinoopornością, z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej, a także wszyscy, którzy dbają o zdrowy styl życia.
Doskonały składnik dań kuchni włoskiej, sałatek śródziemnomorskich oraz zapiekanek.
maka z pszenicy durum 67,9%;mąka łubinowa 20%; błonnik owsiany 7,5%; gluten vitalny 5%
Bez laktozy, bez orzechów
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 6-8 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.