PRIMO GUSTO
Makaron Fusilli - świderek
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Fusilli Niski Indeks Glikemiczny to odpowiedź marki Polmak na oczekiwania klientów. Specjalna receptura powoduje, że smakiem makaronu świderki mogą cieszyć się osoby z cukrzycą, insulinoopornością, z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej, a także wszyscy, którzy dbają o zdrowy styl życia.
Doskonały składnik dań kuchni włoskiej, sałatek śródziemnomorskich oraz zapiekanek.
maka z pszenicy durum 67,9%;mąka łubinowa 20%; błonnik owsiany 7,5%; gluten vitalny 5%
Bez laktozy, bez orzechów
Makaron Fusilli - świderek
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Najniższa cena: 5,25 zł
5% taniej
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron świderki FIT
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron świdry (fusili)
Makaron fusili (świderki)
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron świderki (eliche)
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron świderek
Makaron świderki
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron warzywny (z soczewicy czerwonej) - świderki
Makaron warzywny (z zielonego groszku) - świderki
Makaron warzywny (z ciecierzycy) - świderki
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron razowy - świderki
Makaron świderki (eliche) w 2 min.
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron jajeczny - lane kluski
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron 4-jajeczny - kluski
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - fala
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron 4-jajeczny - wstęgi
Najniższa cena: 7,99 zł
13% taniej
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 6-8 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.