LUBELLA
Makaron spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron o niskim indeksie glikemicznym
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti grossi
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti BIO
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron proteinowy spaghetti (spaghetti wysokobiałkowe)
Makaron Spaghetti (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 6-7 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów