2BE BIO
Dynia mrożona BIO
Cena przed obniżką: 13,39 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Dynia mrożona BIO
Cena przed obniżką: 13,39 zł
25% taniej
Dynia kostka mrożona
Buraki puree mrożone
Szpinak rozdrobniony mrożony
Cena przed obniżką: 6,49 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody owocowe Pomarańcza & Mango
Lody owocowe Cytryna & Limonka
Lody owocowe Arbuz
Cena przed obniżką: 3,59 zł
Mix brokuł i kalafior
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 7,35 zł
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Cena przed obniżką: 7,89 zł
Lody Owocowe Jabłko Wiśnia
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,69 zł
Lody mleczne
Lody owocowo śmietankowe Truskawka w mlecznej czekoladzie
Miska - na zimno (ćwikła): Buraczki rozmrozić. Rozgrzać na patelni 3 łyżki oleju, włożyć buraczki i smażyć 8 minut. Lekko zakwasić octem lub sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Przełożyć do miski. Wystudzić. Dodać do smaku chrzan, dokładnie wymieszać.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci rozmrożonej):Patelnia - na ciepło (buraczki zasmażane): Buraczki rozmrozić. Rozgrzać na patelni 3 łyżki oleju, włożyć buraczki i smażyć 8 minut. Lekko zakwasić octem lub sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dla wzbogacenia smaku można dodać 2-3 łyżki śmietany.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C 4 dni ** -12 °C 1 miesiąc *** poniżej -18 °C do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem Składniki: - Buraczki purée Hortex - 1 opakowanie - 1 winne jabłko - garstka rodzynek - 1 mała cebula - sok z cytryny - 1 łyżka mąki - olej - sól, pieprz Gotowe w 15 minut Przygotowanie: Rozmroź buraczki, a jabłko obierz i zetrzyj na tarce, po czym wymieszaj je z buraczkami i rodzynkami. Cebulę posiekaj i podsmaż na niewielkiej ilości oleju, dodając mąkę. Następnie wszystko połącz z buraczkami oraz jabłkiem i rodzynkami i smaż ok. 15 minut, często mieszając. Na koniec całość dopraw solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny lub octem. Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem podawaj na ciepło lub zimno.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów