HORTEX
Buraki puree mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Buraki puree mrożone
Dynia kostka mrożona
Dynia mrożona BIO
Szpinak rozdrobniony mrożony
Lody mleczne
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Mieszanka chińska mrożona
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Lody mleczne Truskawka
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Lody o smaku Toffi
Cena przed obniżką: 3,19 zł
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza salami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Pizza z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 12,79 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Groszek zielony mrożony
Szpinak liście mrożony
Truskawki mrożone
Warzywa na patelnię mrożone
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Miska - na zimno (ćwikła): Buraczki rozmrozić. Rozgrzać na patelni 3 łyżki oleju, włożyć buraczki i smażyć 8 minut. Lekko zakwasić octem lub sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Przełożyć do miski. Wystudzić. Dodać do smaku chrzan, dokładnie wymieszać.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci rozmrożonej):Patelnia - na ciepło (buraczki zasmażane): Buraczki rozmrozić. Rozgrzać na patelni 3 łyżki oleju, włożyć buraczki i smażyć 8 minut. Lekko zakwasić octem lub sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dla wzbogacenia smaku można dodać 2-3 łyżki śmietany.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C 4 dni ** -12 °C 1 miesiąc *** poniżej -18 °C do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem Składniki: - Buraczki purée Hortex - 1 opakowanie - 1 winne jabłko - garstka rodzynek - 1 mała cebula - sok z cytryny - 1 łyżka mąki - olej - sól, pieprz Gotowe w 15 minut Przygotowanie: Rozmroź buraczki, a jabłko obierz i zetrzyj na tarce, po czym wymieszaj je z buraczkami i rodzynkami. Cebulę posiekaj i podsmaż na niewielkiej ilości oleju, dodając mąkę. Następnie wszystko połącz z buraczkami oraz jabłkiem i rodzynkami i smaż ok. 15 minut, często mieszając. Na koniec całość dopraw solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny lub octem. Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem podawaj na ciepło lub zimno.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów