PRESIDENT
Ser Camembert naturalny
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Castello Creamy White
ma kremową konsystencję oraz głęboki, ale czysty smak łączący nuty masła, śmietany i delikatnej pleśni. Ser wciąż produkuje się w dużych, otwartych kadziach zgodnie z tradycyjnymi recepturami.
Castello White
jest wyrabiany ręcznie z porostem białej pleśni. Łagodny i kremowy, z czasem dojrzewa i rozwija bogatszy aromat. Cienka, biała skórka i bogate kremowe wnętrze to klasyka gatunku w najlepszym wydaniu.
mleko pasteryzowane
śmietanka (z mleka)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Mleko | Zawiera |
150
g
Waga brutto160
Wymiar liczbowy150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Karton |
Kraj pochodzenia | Dania |
Język danych | polski |
Główny język opisu | angielski |
holenderski
angielski
francuski
polski
Wymagana wysokość na półce57
Wymagana szerokość na półce116
Wymagana głębokość na półce37
Wysokość57
Szerokość116
Głębokość37
Ser Camembert naturalny
Ser Camembert o obniżonej zawartości tłuszczu
Ser Camembert do smarowania
Ser pleśniowy naturalny
Ser Camembert klasyczny
Camembert Classic Ser pleśniowy
Ser Camembert
Ser pleśniowy White
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy Intense Blue
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C2
Maks. temp. °C8
Przechowywać w temperaturze: +2° - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
Castello
Marka | Castello |
Nazwa funkcjonalnaSer pleśniowy
WariantCreamy White
Wyprodukowano w Danii.
Green Dot
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów