Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser Camembert topiony do smarowania
83% sera Camembert
ser Camembert 83% (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum)
woda
mleko w proszku odtłuszczone
sole emulgujące: E 339, E 452
regulator kwasowości: E 330
Produkt może zawierać orzechy.
ser Camembert 83% (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum)
woda
mleko w proszku odtłuszczone
sole emulgujące: E 339, E 452
regulator kwasowości: E 330
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 138
g
estoński
łotewski
litewski
polski
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Président
Marka | Président |
Mleko pochodzi z UE. Wyprodukowano w Polsce
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa
Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.serypresident.pl Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.serypresident.pl Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
jakosc@lactalis.pl
www.serypresident.pl