DŻIUGAS
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Producent Dżiugas stawia na wyjątkowe i naturalne metody produkcji. Ser produkowany jest wyłącznie latem na bazie mleka krów chowanych na wolnych łąkach. Poza sezonem produkty są przechowywane w lodzie z jeziora – nawet w tym przypadku Dżiugas wspiera naturalne procesy!
Twarde sery producenta Dżiugas wyróżniają się aromatycznym, dojrzałym smakiem oraz brakiem zawartości laktozy.
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Miks serów do sałatek tarty
Chrupki serowe o smaku pomidorowym
Chrupki serowe klasyczne
Chrupki serowe o smaku śmietanki i cebuli
Chrupki serowe o smaku karmelizowanej cebuli