PIK-NIK Kids
Paluszki serowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
mleko
sól
bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Litwa |
Typ | Torebka |
g
Paluszki serowe
Ser Parmigiano Reggiano
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser Gouda czerwone pesto
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Hiszpański
Ser Manchego
Ser Tricolore
Ser Wasabi
Paluszki serowe
Ser Mimolette
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser Gruyere I.G.P.
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser Provolone Piccante
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser twardy klinek
Ser cheddar Mild White
Ser cheddar Mild Red
Ser twardy dojrzewający (kostka)
MEELANIA Ser kozi
Snack - Przekąska serowa z parmezanu 5x20g
Ser Viva Espania z truflą
Ser Parmigiano Reggiano 18 msc. Black Premium DOP
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Spożyć w ciągu 3 dni Przechowywać w temperaturze (0° ÷ +6°)C.
3
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Džiugas
Marka | Džiugas |