PARMAREGGIO
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P tarty
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twardy litewski ser długo dojrzewający o wyjątkowym smaku. Ser Dżiugas dojrzewa 12,18,24,36 miesięcy. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
Jego bogaty smak jest bardziej złożony, z pikantnym sercem i eleganckimi nutami orzechowego karmelu i pikantnym owocowym posmakiem.
Idealny do:
Korzyści:
mleko
sól
bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
Wymiar liczbowy 40
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Litwa |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 40
g
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P tarty
Ser włoski Corregio wiórki
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Ser tarty Parmigiano Reggiano
Ser Irlandzki Cheddar Mix tarty