SERY Z GOLISZEWA
Ser Antek-plastry
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dziugas to twardy litewski ser dojrzewający 12 miesięcy o wyjątkowym smaku, dostępny w nowym i wygodnym opakowaniu 150g, pokrojony w plastry. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący.
Sery długodojrzewająceDziugas nie zawierają laktozy oraz doskonale nadają się do spożycia przez wegetarian, ponieważ w procesie produkcji wykorzystywane są enzymy pochodzenia niezwierzęcego. Ser jest bogaty w wapń, 100 g sera Dziugas zawiera zalecaną dzienną dawkę magnezu. Jest również źródłem białka, nie zawiera żadnych dodatków i konserwantów.
mleko
sól
bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
Odpowiedni dla wegetarian - do produkcji są używane enzymy pochodzenia niezwierzęcego.
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Litwa |
Typ | Tacka |
Waga brutto 164
g
Ser Antek-plastry
Ser Jagna plastry
Ser żółty Złoty Mazur (plastry)
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Ser Port Salut
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Duński ser Danbo w plastrach 26 % tłuszczu
Cheddar White plastry
Ser żółty śmietankowy (plastry)
Ser żółty klasyczny (plastry)
Ser Cheddar Red plastry
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ szwajcarski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Džiugas
Marka | Džiugas |
Mleko pochodzi z - LT. Kraj pochodzenia - LT.